Маасдам — ​​голландиялык технологияны колдонгон катуу сыр. Бул таттуу-жаңгак даамы жана чоң көздөрү бар. Бышып жетилиши 1,5 айдан айга чейин

Маасдам, 45%

катуу сыр
Швейцариянын 100-жылдык салттары
Швейцариянын даамы
Швейцариянын сапат стандарттары
Сыр өндүрүүдө биз болгону 4 ингредиентти колдонобуз
Пастеризацияланганandc сүт, мезофилдик лактобактериялардын ачыткысы, ашandc тузу,
жумур уузунун ферменти
Курамы
Шараптар менен айкалышы
ак жарым таттуу жана ак кургак шараптар
Тейлөө жолдору
Ысык бутерброд жана фондю үчүн ылайыктуу. Сыр тарелкасынын талап кылынган атрибуту
касиеттери
ТАҢГАГЫ
0.200 – 0.250 кг вакуум. пакет.
4 – 5 кг табигый. кыртыш
МАЙЛУУЛУГУ
45%
ПРОТЕИНДЕР
23 г
МАЙЛАР
25 г
ЭНЕРГ. БААЛУУЛУГУ
317 ккал / 1316 кДж
Башка продуктылар
Сыр дүкөнү
Бул биздин фирмалык дүкөн, анда биздин продукциянын бардык ассортименти, ошондой эле европалык сырлардын ар кандай сорттору, италиялык жана француз шараптары, соустар, макарон азыктары, зайтун майы бар. Биздин дүкөндөн сиз майрамдык кечки тамакка керектүү нерселердин баарын сатып алсаныз болот, сыр табак үчүн сырларды алып, туура шараптарды тандай аласыз
Made on
Tilda