Маасдам — ​​голландиялык технологияны колдонгон жарым катуу сыр. Бул таттуу-жаңгак даамы жана чоң көздөрү бар. Бышып жетилиши 1,5 айдан айга чейин

Маасдам, 45%

жарым катуу сыр
Швейцариянын 100-жылдык салттары
Швейцариянын даамы
Швейцариянын сапат стандарттары
Сыр өндүрүүдө биз болгону 4 ингредиентти колдонобуз
Шараптар менен айкалышы
ак жарым таттуу жана ак кургак шараптар
Тейлөө жолдору
Ысык бутерброд жана фондю үчүн ылайыктуу. Сыр тарелкасынын талап кылынган атрибуту
касиеттери
ТАҢГАГЫ
0.200 – 0.250 кг вакуум. пакет.
4 – 5 кг табигый. кыртыш
МАЙЛУУЛУГУ
45%
ПРОТЕИНДЕР
23 г
ЭНЕРГ. БААЛУУЛУГУ
317 ккал / 1316 кДж
МАЙЛАР
25 г
Башка продуктылар
Сырная лавка
Биздин фирмалык дүкөн, анда биздин продукциянын бардык ассортименти, ошондой эле европалык сырлардын ар кандай сорттору, италиялык жана француз шараптары, соустар, макарон азыктары, зайтун майы бар
Made on
Tilda