Бул салттуу Швейцариялык «Грюйер» катуу сыры. «Грюйер» деген соода белгиси көзөмөлдөнгөн келип чыгыш статусуна ээ, бул сыр болгону Фрибур, Во, Нёвшатель жана Юра кантондорунда, ошондой эле Берн кантонунун айрым аймактарында гана өндүрүлүшү мүмкүн дегенди билдирет. Биз «Грюйерди» «Монтерос» деген соода белгисинин алдында өндүрөбүз. Монтеростун даамы кескин, ачуу жыттуу, жана ороктой назик татып турат.
Сыр өндүрүүдө биз болгону 4 ингредиентти колдонобуз
Пастеризацияланганandc сүт, мезофил-термофил бактериялардын кычкыл сүт ачыткысы жана сырдын кайра иштетүү үчүн ачыткы өсүмдүктөрү, ашandc тузу, жумур уузунун ферменти
Курамы
Вино менен айкалышы
Рислинг сыяктуу ак вино Грюйер сыры менен жакшы айкалышат.
Сунушталышы
Бул жакшы стол сыр болуп саналат, көбүнчө сүргүчтөн өткөрүлүп, салаттарга жана пастага кошулат, ошондой эле сарымсак шорпосуна берилип жатканда кооздук катары колдонулат. Грюйер сыры бышыруу үчүн эң мыкты сырлардын бири катары кеңири белгилүү, даамы өзгөчө, бирок өтө басымдуу эмес.
Бул биздин фирмалык дүкөн, анда биздин продукциянын бардык ассортименти, ошондой эле европалык сырлардын ар кандай сорттору, италиялык жана француз шараптары, соустар, макарон азыктары, зайтун майы бар. Биздин дүкөндөн сиз майрамдык кечки тамакка керектүү нерселердин баарын сатып алсаныз болот, сыр табак үчүн сырларды алып, туура шараптарды тандай аласыз