Рикотта — салттуу италиялык ак сыворотка сыры, түзүлүшү дандуу жана текстурасы назик. Курамындагы лактозадан улам ал жумшак, бирок бир аз таттуу даамга ээ. Рикотта майы аз жана анын курамында белоктор, кальций, фосфор жана цинк көп. Сырдын аз калориялуулугу аны диеталык деп атаганга мүмкүндүк берет

Рикотта

Жаңыдан жасалган сыр
Швейцариянын 100-жылдык салттары
Швейцариянын даамы
Швейцариянын сапат стандарттары
Сыр өндүрүүдө биз болгону 4 ингредиентти колдонобуз
Сүт andc сывороткасы, пастерленген сүт, лимон кислотасы же табигый уксус, жегичandc туз
Курамы
Шараптар менен айкалышы
ачык жана ачык кызыл шараптар
Тейлөө жолдору
Рикоттаны көптөгөн тамактарга колдонсо болот. Бул укмуштуудай продукт күндүн каалаган убагында көп ырахат алып келет. Рикотта көз карандысыз тамак катары колдонулат, ошондой эле салаттарга, чизкейк, макарон, соустар, лазанья, пицца, эт пирогдору, таттуу кондитердик азыктар, таттууларга кошумча катары колдонулат
касиеттери
ТАҢГАГЫ
0.250 – 0.300 кг вакуумдук тангак
0.500 – 0.550 кг вакуумдук тангак
Башка продуктылар
Сырная лавка
Биздин фирмалык дүкөн, анда биздин продукциянын бардык ассортименти, ошондой эле европалык сырлардын ар кандай сорттору, италиялык жана француз шараптары, соустар, макарон азыктары, зайтун майы бар
Made on
Tilda